Tandartsen
praktijk HEROS

Een goede mondgezondheid is essentieel voor een betere levenskwaliteit. Het is daarom belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan uw mond en gebit. Bij Tandartsenpraktijk Heros nemen wij de complete mondzorg voor ons rekening op een deskundige wijze.

Gevestigd in het nieuwe Zorgplein Osdorp aan het gezellige osdorpplein, bevindt zich Tandartsenpraktijk Heros. Naast algemene tandheelkunde bieden wij een breed scala aan behandelingen, waaronder endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

De behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig en enthousiast team dat gebruik maakt van de meest moderne technieken en apparatuur. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. De (financiële) zaken rondom de behandeling wordt vooraf altijd openlijk met u besproken.

Ook hanteren wij geen wachttijden, waardoor u zich meteen kunt inschrijven en een afspraak kunt inplannen. Kortom, er is genoeg reden om behandeld te worden bij Tandartsenpraktijk Heros. Wees welkom!

Het team

Het team van Tandartsenpraktijk HEROS bestaat uit meerdere mondzorgprofessionals. Onze professionals hebben ervaring in meerdere differentiaties in de tandheelkunde zoals endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

DHR. M. DUMAN

Tandarts

DHR. N. PARLAK

Tandarts

SARA

Preventieassistente

HAJER & GAMZENUR

Tandartsassistente

Tandartsenpraktijk Heros Amsterdam Osdorp

Tandartsenpraktijk HEROS

Gezondheidscentrum Heros 1ste etage
Osdorpplein 582
1068 TB Amsterdam

T:
020 – 303 2050
E: info@tpheros.nl

Bereikbaarheid

Onze praktijk is zeer goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Onze praktijk is slecht op 1 minuut loopafstand (81m) van bushalte ‘Osdorpplein Oost’ (tram 17 & 27. bus 63, 369 & N83). U kunt direct parkeren aan het Zorgplein Osdorp op de eerste etage. Links van de Lidl bevind zich de parkeergarage ingang.

Openingstijden

Maandag      09:00 – 18:00
Dinsdag        09:00 – 18:00
Woensdag    09:00 – 18:00
Donderdag   09:00 – 18:00
Vrijdag          09:00 – 18:00